Backgroundimage

Med en passion for underholdning

Wallmans Nöjen är ett av Sveriges ledande företag inom nöjesupplevelser och integrerad kvalitetsunderhållning. Grunden till koncernen lades redan 1956 av Hasse Wallman. Sedan 2009 ingår Wallmans Nöjen i 2E Group. Wallmans Nöjen var först i Sverige med det succéartade konceptet Dinnershow där gästerna serveras en helkväll med såväl mat som underhållning. I Wallmans Nöjen ingår idag varumärkena Golden Hits, Hamburger Börs och Wallmans. Företaget är också delägare i Ladies Night.

 

 

star quality

Vi vill skapa magiska möten som förgyller människors vardag, därför är vi i ständig utveckling för att alltid vara relevanta och intressanta. Vi tror att vi skapar de starka upplevelserna genom att sudda ut konventionella gränser och se saker på nya sätt. Därför håller vi högsta nivå på innovation och personlig service. Wallmans ska vara synonymt med stark och personlig underhållning och en föregångare på sin marknad. Vi vill nå ut till människor med känsla och positiv energi och är övertygade om att livet blir rikare om vi vågar bejaka det fullt ut!

vår resa

Wallmans Nöjens resa startade redan 1956 med grundaren Hasse Wallman i spetsen. Genom åren har företaget producerat allt i från konserter med Beatles och Rolling Stones, satt upp musikaler som Cats och Grease till stora events på Sveriges kända scener. Så sent som 1997 fick koncernen namnet Wallmans Nöjen AB.

 

1991 lanserades Sveriges första Dinnershow i samband med öppnandet av Wallmans på Teatergatan 3 i Stockholm. De följande två decennierna har konceptet utvecklats, nya format tillkommit och företagets verksamhet har fokuserats på kärnverksamheten genom nyöppningar, förvärv och avyttringar.

 

Nu fortsätter vi vår spännande resa in i framtiden!